2022-07-06 20:49:58
donderdag 13 januari 2022

OVTT: TopHairfashion

Als 1e bedrijf in 2022 hebben we TopHairfashion van OVTT-oprichtster Anita Feenstra bezocht. Een heftige tijd is het voor hen, een week voor kerst plotseling de deuren moeten sluiten vanwege de lockdown. 

Zoals we Anita kennen, proberen ze hier zo positief mogelijk mee om te gaan. Druk met trainingen, voorbereidingen en vol goede moed kijkend naar de toekomst. Met een knaller van een kerstboodschap toverden ze een glimlach op het gezicht van hun klanten om de zware tijd te doorbreken.

Kapster Jinke is druk bezig met trainingen om haar te specialiseren op het gebied van kleuren. Als Jinke slaagt mag ze zichzelf, net als Anita, Goldwell Master Colorist Artist noemen. Het hoogste niveau op gebied van haarkleuren. 

Met dit diploma heeft Anita al vaak meegedaan aan wedstrijden op kleurexpert gebied, in 2019 werd ze nog 7e van de Benelux (zie foto)! Een leuk detail; ze kreeg lokale hulp van Galerie de Ganzerik met het de kleding. Een uitzonderlijke prestatie! De voorbereidingen zijn alweer gestart om, hopelijk weer deel te mogen nemen in 2022.

Dit jaar is er tevens een bijzonder jubileum; de kapsalon bestaat op 1 november 2022 alweer 25 jaar! Dit zal uiteraard gevierd worden, hou haar website www.tophairfashion.nl en socials in de gaten! 

Naast het runnen van de salon is Anita 4 jaar betrokken geweest bij de branchevereniging van de 
kappers: de ANKO. Als lid van beleidsadvies commissie onderwijs en ambacht. Daarnaast is ze al jaren examinator bij de Friese Poort Leeuwarden en Emmeloord. Kortom: echte Top-onderneemster in het hart van ons dorp! 

Anita, Karin en Jinke staan te trappelen om weer los te mogen na de huidige lockdown. Zij wachten op jullie. Wachten jullie op hen?


advertentie