2022-07-06 20:54:59
vrijdag 28 januari 2022

OVTT: Eetcafé De Buorren

Muziek uit de speakers, biljartballen die tegen elkaar stoten en het geluid van gezellig kletsende mensen aan de bar. Deze week mochten we eindelijk weer binnenkomen bij Café de Buorren. Wat hebben we dat gemist. Het afhalen hebben we natuurlijk wel gedaan, maar er gaat niets boven ouderwetse gezelligheid in het café.

Stil gezeten, dat hebben ze in ieder geval niet tijdens de lockdown. Zo hebben ze een nieuw teamlid aangenomen, Geeske Dijkstra. Er is een nieuw logo ontworpen en het hele café is weer spik & span. Binnenkort krijgen ze een nieuwe menukaart, hou daarvoor hun facebook Eetcafe de Buorren in de gaten. En terwijl we er zitten komen de eerste catering aanvragen alweer binnen. 

Ook het biljarten in het cafe is weer toegestaan en de eerste biljartclubs hebben alweer wat potjes gespeeld. Wel blijft nog wel even spannend of het populaire Durk de Jager driebandentoernooi dit jaar door kan gaan.

Sieger, Trees en hun team: Geeske, Pieter en Yke staan te popelen om weer vol aan de bak te mogen! Voor een kop koffie, een biertje of een uitgebreid diner, Graag oant sjen yn it Top en Twelster Kafee.


advertentie