2022-07-06 21:35:43
vrijdag 11 maart 2022

OVTT: Jeroen Bijlsma Tuinaanleg en Onderhoud

Deze week aandacht voor Jeroen Bijlsma Tuinaanleg en Onderhoud. Na jarenlang gewerkt te hebben voor bakkerij Breimer’s vond Jeroen dat het tijd werd voor iets nieuws. Eerst heeft hij nog een tijdje gewerkt voor Kremer zaden, maar steeds meer kwam het idee om een eigen onderneming te starten.

Zo kwam Jeroen in contact met de hovenier uit Top & Twel Gerrit de Jong en heeft hij op 1 januari 2021 volledig de werkzaamheden van Gerrit overgenomen. Gerrit, geen onbekende dus had al een groot klantenbestand en is nu dus al een tijdje van zijn welverdiende pensioen aan het genieten. Ook Jan Booy die altijd samen met Gerrit werkte, is meegegaan naar Jeroen. Op deze manier blijft er een hoop ‘kennis en kunde’ binnen het bedrijf.
 
Jeroen Bijlsma voor Tuinaanleg en onderhoud- runt Jeroen niet alleen met Jan Booy, maar ook soms  samen met zijn zoon Rimme.  Nu is Rimme is ook superhandig en een echte vakman. Hij helpt regelmatig mee met zwaar materiaal om alle klussen groot of klein te klaren. Wie weet, zo vader zo…….. Op deze manier heeft het team van Jeroen al mooie klussen mogen doen; vele bestratingen, onderhoud- en snoei werkzaamheden.
 
Gelukkig weten de klanten Jeroen ook steeds meer te vinden voor de grotere klussen zoals walbeschoeiingen, overkappingen tot complete tuininrichtingen.
 
Heeft u hulp nodig bij Tuinaanleg, maaien, onderhoud, walbeschoeiingen of straatwerkzaamheden etc.? Neem dan contact op met Jeroen Bijlsma. jeroenbijlsma33@hotmail.com of bel: 06-122 34 261


advertentie