2022-11-16 21:48:26
vrijdag 14 oktober 2022

OVTT: Lytse Oosterhaven

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij de Lytse Oosterhaven aan de Lytse Sudein. Koos en Regina Oosterhaven wonen en werken hier sinds september 2016 en hebben na een grote verbouwing van het huis en terrein twee prachtige appartementen aan het water gemaakt. 

De appartementen zijn te huur het hele jaar door. De namen alleen al zijn bijzonder te noemen. De Plataan en de Optimist. In beide ruimtes valt de styling op, Regina verteld dat ze deze zelf ontwerpt en maakt. De woonaccessoires en de kleine cadeautjes die te koop zijn vallen onder de naam Yn Twelle. Ook maken ze zelf de bootkussens, camperkussens of andere gepersonaliseerde zaken. 

In de maanden mei t/m oktober verhuren ze Bed en Bootje. Dit is een antieke schouw waarop 2 mensen kunnen slapen. Waarbij de gasten gebruik kunnen maken van het sanitair aan huis voor thee, koffie, douche, toilet, koelkast enz.

Bij de Lytse Oosterhaven zijn ongeveer 10 vaste ligplaatsen tevens is er nog een Valk zeilschip te huur en ook nog 2 sloepen. Ook verzorgen de twee enthousiaste ondernemers hier creatieve workshops, met een eigen vergaderlocatie welke eventueel in combinatie te huur is met een appartement. 

Voor nog meer leuke fotos en inspiratie voor een lekker weekend of dagje weg kijk op de website: www.delytseoosterhaven.nl


advertentie