2022-12-07 18:58:00
vrijdag 21 oktober 2022

OVTT: Lokaal 55

Deze week Lokaal 55, voor de meesten onder ons een bekende locatie, want de OVTT mocht haar 5 jarig bestaan hier vieren. Een unieke locatie voor groepen en partijen, service en catering alles op maat! Trouwen, feesten, events, vergaderen, varen, catering en workshops; niks is te gek. De gelegenheid is in te vullen met een fijne lunch, gezellige borrel, culinair diner, heerlijke tapas, avontuurlijke vaartocht of swingend avondfeest.

Afgelopen seizoen heeft gezorgd voor uitbreiding, innovatie en genot. Een nieuwe sfeervolle nieuwe ruimte aan de Houkesloot is de Beachbar. Kookworkshops als personeelsuitje, teambuilding of voor een feestje met een uitgekozen thema onder leiding van de koks worden vaak gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan individuele kookworkshops.

Kerst, het lijkt nog zover weg, maar voordat we het weten is het zover. Ben je opzoek naar een toffe locatie voor een kerstborrel, diner of feest Tijdens de Kerstdagen is Lokaal 55 gesloten, maar om toch thuis te kunnen genieten van de specialiteiten zijn er de traiteurmenu’s. Deze DIY-diners zijn verkrijgbaar in de webshop en op te halen op zaterdag 24 december bij Lokaal 55.

Meer info op: https://lokaal55.nl


advertentie