2023-02-25 20:24:40
zaterdag 25 februari 2023

Kom mar del yn Top en Twel - Open dorpenroute, editie 2023

Na de succesvolle eerste editie van Kom mar del yn Top en Twel in 2018 zijn we opnieuw van start gegaan met de organisatie van deze open dorpenroute. De datum is gepland.

Zaterdag 9 september 2023 
Een kans om samen de deuren te openen van ons tweelingdorp. Bedrijven, verenigingen, de kerken en de school. Laat zien wat je doet, wat Top & Twel maakt en te bieden heeft.  

Aan dorpsgenoten, maar ook aan andere geïnteresseerden. Opdrachtgevers?
Aan familie en vrienden, maar ook aan potentieel personeel. Jongeren?
Aan elkaar. Mét elkaar. Doe je mee? 


Kom mar del yn Top en Twel 2018
Vijf jaar geleden openden ruim 40 bedrijven hun deuren. De clinics badminton en volleybal vielen in de smaak. De kerken en de school werden goed bezocht. Er werd geschminkt. Een praamtocht gewonnen. De demonstratie ‘wegmarkering verwijderen’ trok veel bekijks. Acht marktkramen in It Harspit gaven nog meer diversiteit aan de dag. Muziek werd gespeeld, van shanty tot rock. Koeienmelk uit eigen dorp werd geschonken. Er werd genoten van de specialiteiten van een grillmaster. Kunst werd bekeken én gemaakt. Kortom: er werd genoten van én in Top en Twel! 


Het concept was goed. “Dit zetten we door!” Doe je mee?
Meld je bedrijf of vereniging vóór 10 maart a.s. aan via: info@ondernemendtopentwel.nl.
Bovendien ligt er voor de eerste 10 deelnemers iets lekkers klaar bij Slagerij de Jager!
Lid of geen lid* van de ondernemersvereniging? Welkom! Heb je ondernemende buren? Meer deelnemers brengt meer bezoekers…

En dan? Aan het exacte programma wordt gewerkt. Uiteraard zijn ideeën welkom. Opper dit gerust bij het projectteam. Wij garanderen in ieder geval: promotiemateriaal en publiciteit, een aantrekkelijke route en logistiek, een eenduidige uitstraling én een marktplein in It Harspit (voor het geval je geen deuren hebt die – gemakkelijk - te openen zijn voor bezoekers).

Meer weten? Spreek ons aan of stuur een mailtje.
Namens het projectteam, Martine Schokker [Hypnotherapie praktijk Zo Z-elf], Marieke Dijkstra [Paul Dijkstra Composites], Marrit Pelsma [Autobedrijf U. de Jong], Welly Gerlofs [Nautic Plus], Krista van Dijk [Krista van Dijk Bags en Accessoires], Saskia Lanting [Scheepstimmerbedrijf J. Lanting], Froukje Atsma [Atsma Sierbeton], Regina Oosterhaven [De Lytse Oosterhaven], Afke Kuindersma [Straal- en Coatingbedrijf Hooghiemstra/bestuur OVTT]. 

E. info@ondernemendtopentwel.nl
T. 06- 13738643 (Martine Schokker) 

Kom mar del yn Top en Twel wordt mede mogelijk gemaakt door: Ondernemersfonds Súdwest-Fryslân.
*Deelname voor leden en verenigingen is gratis. Voor niet-leden geldt een bijdrage van € 35,-. 


advertentie