2023-06-27 13:16:16
dinsdag 27 juni 2023

Kom mar del yn Top & Twel heeft vacatures

Maar liefst 47 bedrijven, ondernemers en verenigingen openen hun 'deuren' op zaterdag 9 september a.s. tijdens de open dorpenroute van Top & Twel. Een fantastisch aanbod, een divers aanbod en een uitgestrekt aanbod. Van net over het bruggetje van de Noardein tot en met Uitwellingerga-Zuid. Het vergt een flinke voorbereiding maar ook op de dag zelf zijn er, naast de bezoekers, veel mensen op de been.

Gastheren/-vrouwen
Het projectteam van Kom mar del yn Top en Twel zoekt nog een klein beetje hulp. Hulp in de vorm van 'gastheren/-vrouwen'. Wil jij bezoekers begeleiden van locatie naar locatie? Je neemt - naast de chauffeur - plaats op één van de treintjes die door onze dorpen rijdt en begroet de passagiers. Hebben ze vragen? Misschien kan jij ze beantwoorden. Heb je een leuke wetenswaardigheid over het dorp of de bedrijvigheid? Vertel het. Laagdrempelig, gezellig en onmisbaar om de dag tot een succes te maken. Vragen of interesse? Mail (voor 3 juli a.s.) info@ondernemendtopentwel.nl.

Muzikant(en)
De tweede vacature is er één in de categorie: muziek. Wij hebben een mooi assortiment muzikaliteit toegevoegd aan de dag. Van smartlappenkoor tot aan gitaarband. Maar er is nog een plekje! Breng jij/jullie tussen ca 11:00 en 13:00 uur muziek in de Hermes-tsjerke Uitwellingerga? Van harte welkom! Bij interesse mail info@ondernemendtopentwel.nl (voor 3 juli a.s.) of heb je een ander muzikaal idee? Laat het ons weten.


advertentie