2023-09-15 23:37:38
vrijdag 15 september 2023

Wat kun jij doen voor jouw kerk?

Wat kun jij doen voor jouw kerk!?
Als kerkenraad vragen we je aandacht voor het volgende. Zoals je  ’t Tsjerkefinster kon lezen en op de laatste gemeenteavond hebt kunnen horen krimpt te kerkenraad gestaag maar zeker. Ondanks dat er steeds minder ambtsdragers zijn, hebben we een zeer actieve gemeente, er wordt van alles gedaan voor en door onze gemeenteleden. En niet alleen voor onze eigen gemeente en onze dorpen maar ook regionaal en soms wereldwijd.
Om de activiteiten binnen de kerk voort te kunnen zetten, zijn we op zoek naar vrijwilligers voor specifieke taken. Deze taken zijn uiteenlopend: van een enkele keer per jaar iet doen, zoals het regelen van de kerstattenties, tot een taak die maandelijks terugkomt, zoals het verzorgen van beamerpresentaties. Er is voor elk wel wat leuks om uit te kiezen, iets dat bij jou past.
 

We willen je dan ook vragen: ‘wat kan JIJ doen voor jouw kerk?’ En je mag je natuurlijk opgeven voor meer dan één taak, graag zelfs.
Bij het septembernummer van 't Tsjerkefinster zit een formulier met een overzicht van de taken. Graag horen we van je welke taak of taken je zou kunnen overnemen van de kerkenraad. Je kunt je alleen inschrijven, maar ook samen met een vriend(in), buurvrouw, partner, zoon of dochter. Alle hulp is welkom!
Zo kunnen we samen de kerkelijke activiteiten in stand houden, want vele handen maken licht werk. Graag zien we je reactie op het formulier (dit vind je ook onderaan deze pagina) tegemoet voor 21 september a.s. Je kunt het formulier inleveren in het lokaal of bij één van de kerkenraadsleden, maar je kunt het ook mailen naar diaconiepkntopentwel@gmail.com. Hopelijk kunnen we komend seizoen dan ook gebruik maken van jouw hulp. Stel jezelf beschikbaar, want samen zijn we kerk en samen kunnen we meer!


advertentie