2023-09-15 23:37:38
woensdag 31 januari 2024

Wat kun jij in 2024 doen voor jouw kerk?

Wat kun jij doen voor jouw kerk!?

Vorig jaar vroeg de kerkenraad al aandacht voor de krimp van de kerkenraad, waardoor er steeds minder taken door de kerkenraad gedaan kunnen worden. We zijn een zeer actieve gemeente, er wordt van alles gedaan voor en door onze gemeenteleden en dat willen we graag zo houden. 

Om de activiteiten binnen de kerk voort te kunnen zetten, zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor specifieke taken. Een aantal taken is inmiddels ingevuld, maar er zijn nog steeds uiteenlopende taken die opgepakt moeten worden: van een enkele keer per jaar iets doen (zoals het regelen van de kerstattenties), tot een taak die maandelijks terugkomt, zoals het verzorgen van beamerpresentaties. Er is voor iedereen wel iets dat bij hem/haar past.
 

We willen je dan ook vragen: ‘wat kan JIJ doen voor jouw kerk?’ En je mag je natuurlijk opgeven voor meer dan één taak, graag zelfs.
Graag horen we van je welke taak of taken je zou kunnen invullen om daarmee de activiteiten van de kerk door te laten gaan. Je kunt je alleen inschrijven, maar ook samen met een vriend(in), buurvrouw, partner, zoon of dochter. Alle hulp is welkom!
Zo kunnen we samen de kerkelijke activiteiten in stand houden, want vele handen maken licht werk. Graag zien we je reactie op het formulier (dit vind je ook onderaan deze pagina). Je kunt het formulier inleveren in het lokaal of bij één van de kerkenraadsleden, maar je kunt het ook mailen naar diaconiepkntopentwel@gmail.com. Hopelijk kunnen we komend seizoen dan ook gebruik maken van jouw hulp. Stel jezelf beschikbaar, want samen zijn we kerk en samen kunnen we meer!

HIERONDER VIND JE HET FORMULIER VOOR HET AANMELDEN VAN EEN OF MEER VAN DE TAKEN 


advertentie