2024-01-05 11:53:41
vrijdag 5 januari 2024

Leuke vrijwilligersfunctie: Topentwelonline zoekt versterking!

Wij van Topentwelonline willen graag ons team versterken en zijn op zoek naar een Secretarieel Medewerk(st)er. Een erg leuke vrijwilligersfunctie. Is het iets voor jou? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?
Administratieve werkzaamheden, zoals het organiseren van vergaderingen en je notuleert daarbij. Je beheert onze mailbox en schrijft zo nu en dan een nieuwsbrief (2 à 3 keer per jaar). Je legt en onderhoudt contact met bedrijven en verenigingen uit Top en Twel. Je helpt mee met website-ondersteuning en ondersteunt ons met de socials (Facebook/Instagram).

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt affiniteit met online media en communicatie, én met onze dorpen. Je hebt ervaring met Word en Excel. Je bent bekend met CMS-systemen, of wil dit graag leren. Je denkt mee over de nieuwsgaring en informatievoorziening voor onze site en draagt bij aan het verder ontwikkelen van Topentwelonline.nl.

Daarnaast:
Je wilt best vrijwilligerswerk doen en een steentje bijdragen aan onze mienskip, maar doet dat het liefst zoveel mogelijk wanneer je daar zelf even tijd voor hebt. Je kunt daar ongeveer 4 tot 5 uurtjes per maand voor vrijmaken. Het is een nieuwe functie, waar je zelf invulling aan kan geven, maar uiteraard gooien wij je niet in het diepe en helpen we waar nodig.

Wie zijn wij?
Topentwelonline.nl valt onder de Mediastichting Top en Twel e.o. Ook de Facebookpagina ‘De streek fan Toppenhuzen en Twellegea bylâns’ valt onder ons beheer. Er zijn vier redactieleden en vier bestuursleden, maar we doen dit met zes personen. Er zijn dus dubbelfuncties en dat betekent dat er taken blijven liggen die we willen oppakken.

Ben jij de verbindende factor waar we zo naar op zoek zijn en wil je daarnaast gewoon leuk vrijwilligerswerk doen voor onze dorpen? Dán ben jij onze kandidaat en komen we graag met je in contact.

Interesse?
Neem contact op met Ynte Dragt (06-2025 4084) of Dirk Kuperus (06-1388 6885). Of stuur een e-mail naar yntedragt@gmail.com.


advertentie