2023-11-19 18:31:40
zondag 19 november 2023

Revue 'Laat maar gaan', een avond vol Kommer & Kwel

Een lege bar, een verloren bloem uit het bruidsboeket zijn de stille getuigen van de gebeurtenis van zaterdagavond in het uitverkochte MFC It Harspit. Met Kommer & Kwel hebben we kunnen genieten van de revue ‘Laat maar gaan’.

Het openingslied ‘Leef’ (André Hazes Jr) nam het publiek gelijk mee in de juiste sfeer. Met een grote knipoog kwamen we in de sferen van de jaren 60/70; de glorietijd van de artiesten. Het was leuk om te zien dat leeftijd niet zoveel uitmaakt, iedereen deed volop mee en zette zijn beste beentje voor, het enthousiasme straalde er weer af.

Het was vrolijk en bont. Prachtige decorstukken, schitterende aankleding, fantastisch kapsels en leuke acts, droegen bij aan de avond. De maandenlange inzet heeft zijn vruchten afgeworpen. Petje af voor het smartlappenkoor út Top & Twel, dat het voor elkaar kreeg om voor deze revue 15 nieuwe liedjes in te studeren. ‘Niemand zal mijn tranen zien’ (Ciska Peters), klonk zo mooi, dat een brok in de keel moest worden weg geslikt.

‘LAAT MAAR GAAN’ was een avond vol Kommer & Kwel, maar….. eind goed / al goed. Het mooiste compliment van de avond: “Ik ben zo blij dat ik bij dit koor ben gekomen, ik ben van deze mensen gaan houden.”


advertentie