2021-11-18 20:53:07
zondag 17 oktober 2021

Uitbreiding Beleef Dagbesteding, nu ook open op vrijdag!

Op 30 januari 2018 ontvingen we bij Dagbesteding Beleef de eerste gasten op de maandag.

Al snel kwam er een tweede, derde en zelfs vierde dag bij.

Dagbesteding Beleef is er voor zelfstandig wonende ouderen die vanwege beginnende of gevorderde dementie, al dan niet in combinatie met een fysieke of sociale reden, extra begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben.  

Aandacht wordt gegeven d.m.v. geheugentraining, beweging, voorbereiding koken/bakken, muziek en creatief bezig zijn. De duo-fiets die mede door sponsoring bij elkaar is gespaard, wordt ook goed ingezet. De persoonlijke zorg en gezelligheid staat voorop en er wordt goed gekeken naar eenieder zijn behoeftes. Dit alles ondersteund door een fantastisch team met vrijwilligers. Binnenkort meer over de vrijwilligers. 

Er is veel vraag naar deze vorm van kleinschalige dagbesteding, waarin activiteiten in huiselijke sfeer worden aangeboden. Vanwege deze grote belangstelling opent Beleef nu ook op vrijdag haar deuren. Mede daardoor is Corry Buma nu in vaste dienst getreden. Corry heeft al jarenlange ervaring in de zorg en is bij Beleef eerst als vrijwilligster begonnen. Nu staat ze ook 1 dag in de week, samen met de vrijwilligers de gasten bij. We zijn heel blij met haar en met de rest van ons team. We hopen zo alle dagen van de week de gasten een mooie dag te kunnen bezorgen én om zo de mantelzorgers te kunnen ontlasten.


Geplaatst door: Beleef Dagbesteding

advertentie