2021-12-03 15:11:34
vrijdag 3 december 2021

Sinterklaas bij Beleef

Het was voor de derde keer dat de Sint een bezoek bracht bij Beleef.

Het was weer een gezellige boel bij Beleef Dagbesteding. Sinterklaas heeft ook dit jaar weer een bezoek gebracht bij Beleef. En wat hebben ze met z'n allen genoten aan de Tsjerkebuorren 34.

Maar niet alleen de gasten! Sinterklaas en de Pieten hebben er ook (h)eerlijk van genoten. Ze namen dan ook rustig even de tijd om bij de gasten te zijn en om ze toe te spreken. Voor elke gast had de goedheiligman eigenlijk wel een goed woordje over. Wat waren Sint en Piet goed op de hoogte van het wel en wee van de gasten, prachtig. Er werd uiteraard volop en luidkeels gezongen. Zelf werd de Sint ''emotionaal'' , zoals hij dat zelf noemde, van zijn favoriete nummer ''de Vlieger''. Wie kent het niet, die van Andre Hazes. 

Volgend jaar zal de Sint ook Beleef weer aandoen. Er zal dan,  als alles goed mag gaan o.a. een rood met wit gebreide sjaal klaar liggen, een heerlijke zelf gemaakte banketstaaf gemaakt worden en erwtensoep met spek klaar staan. Dit alles verzorgd door de gasten van de dagbesteding.

Uiteindelijk vervolgde de Sint zijn reis op de duofiets van Beleef. Snel door. Er zijn immers nog een hoop bezoeken te doen tot en met 5 december. 

Sinterklaas en de Pieten, ontzettend bedankt namens de gasten en vrijwilligers van Beleef.

 

Graag tot volgend jaar!


Geplaatst door: Beleef Dagbesteding

advertentie