2022-03-23 11:15:47
woensdag 23 maart 2022

Jinke op het podium?

Jinke aan het woord, dit wil je weten!

In september 2020 ben ik begonnen als kapster bij TopHairfashion. Ik had toen drie jaar ervaring in het kappersvak en wilde graag doorgroeien en mijzelf specialiseren. Deze kans kreeg ik bij Anita. Al vrij snel begon ik met het Goldwell Mastercolorist Programma. Hiervoor ga je een aantal cursusdagen naar de Goldwell Academy in Amsterdam of Apeldoorn, waar je wordt opgeleid tot kleurspecialist. Inmiddels heb ik negen masters gehad en al twee levels behaald. De komende maanden staan er nog vier cursusdagen gepland en dan heb ik het mastercolorist programma helemaal afgerond. Ik mag mij dan, net als Anita, Mastercolorist Artist noemen.
 
Inmiddels stond alweer de volgende uitdaging stond voor de deur: maandag 28 februari mocht ik, na een video-opdracht van de Nederlandse Haarmodelijn, meedoen aan de tweede ronde van de Hairtalent Competitie: dé competitie in kappersland! Deze show vindt twee keer per jaar plaats voor een paar duizend kappers. Hier was ik één van de vijf overgebleven deelnemers. Die dag mocht ik live laten zien wat ik kon, voor een professionele jury. Het was een ontzettend leuke dag en uiteindelijk heb ik te horen gekregen dat ik door ben en mag deelnemen aan een professioneel coachingstraject! Daar ben ik ontzettend blij mee en ik ben heel benieuwd wat ze mij de komende tijd verder gaan leren. Misschien sta ik in oktober zelf op het podium!
Sinds mijn start bij TopHairfashion zijn we inmiddels zo’n anderhalf jaar verder en hoewel corona het niet altijd makkelijk maakte, heb ik dankzij Anita al ontzettend veel geleerd en heb ik al veel leuke dingen gedaan. Waarschijnlijk komen daar nog heel wat uitdagingen bij en daar kijk ik ontzettend naar uit!

Ik hoop jullie snel te zien bij mij in de stoel, lieve groet, Jinke


Geplaatst door: Kapsalon TopHairfashion

advertentie