2021-05-22 13:03:02
zaterdag 22 mei 2021

Kleutergym weer van start

Vanaf deze week kunnen de kleuters uit groep 1 en 2 van de basisschool weer voor gymles terecht bij Gymnastiek vereniging V en K.

Opgeven via gym.topentwel@gmail.com
 


Uitnodiging kleutergym

Start: donderdag 27 mei 2021
7 lessen voor € 30,00
Donderdagmiddag 14.15 - 15.00 uur
Locatie: MFC It Harspit

Gymnastiek “de moeder van alle sporten”

In de gymnastieklessen leren de kinderen de basisvaardigheden die hun balans, coördinatie en motoriek versterken. Deze vaardigheden nemen ze later overal mee naar toe, of ze nou gaan zwemmen, turnen of voetballen.

Wanneer kinderen vanaf jonge leeftijd op gymnastiek zitten, wordt de kans vergroot dat ze lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. 

En daarom is de missie van de gymnastiekvereniging uit Top & Twel dat alle peuters en kleuters buiten schooltijd een uur per week naar gymnastiekles kunnen gaan.

Kleutergym

Elke donderdagmiddag meteen uit school om 14.00 uur wordt er kleutergym gegeven door onze nieuwe gyminstructrice Henny van der Sluis. In samenwerking met CBS It Harspit worden de kinderen uit school naar de sportzaal gebracht. Kinderen van groep 8 helpen de kleuters bij het omkleden, zodat de ouders/ verzorgers niet om 14.00 uur hoeven te komen, maar om 15.00 uur hun kind kunnen ophalen. Ook de kinderen van de BSO zijn van harte welkom. In samenwerking met de BSO worden de BSO-kinderen van de gym gehaald door de leidsters.

Wij hopen op een grote deelname, dan kunnen we de lessen goedkoper aanbieden!

Geen geld om mee te doen? Neem contact met ons op, dan melden wij u aan via de buurtsportcoach voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor sportlessen.

Gymnastiekvereniging Vlugheid en Kracht
Mail ons voor vragen en opgave van de lessen:
gym.topentwel@gmail.com


advertentie