2024-06-08 07:59:39
zaterdag 8 juni 2024

Bouwplaats Margriettunnel open tijdens de Dag van de Bouw

Vandaag is de bouwplaats van de Prinses Margriettunnel open voor het publiek tijdens de Dag van de Bouw. Daarbij is de mogelijkheid om in de tunnelbak zelf te kijken. De openingstijden zijn vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Medewerkers van Van Hattum en Blankevoort en van Rijkswaterstaat zullen bezoekers op die dag van harte welkom heten en ze informeren over de herstelwerkzaamheden aan de Prinses Margriettunnel. Ook voor kinderen is er wederom wat te doen.

Ook dit keer is er, net als vorig jaar tijdens de Open dorpen route (in 2023 georganiseerd door ondernemend Top en Twel), voor de bezoekers de gelegenheid om via de bouwtrap af te dalen naar de tunnelbak zodat er van dichtbij op het werk kan worden gekeken. Enige restrictie is dat er helaas geen kinderen onder de 12 jaar in de tunnelbak zelf mogen komen vanwege de strenge veiligheidsvoorschriften.

Op het bouwterrein wordt een grote tent opgezet alwaar standjes komen te staan ook van enkele onderaannemers van Van Hattum en Blankevoort.

De medewerkers Van Hattum en Blankevoort en van Rijkswaterstaat hopen uiteraard weer op een mooie opkomst. "We zien u graag. Wy sjogge jo graach!"


advertentie